Adem Retraite Dag

Een bijzondere dag, een bijzondere plek. Tijdens deze Adem Retraite Dag verblijven we in een magische Yurt in een prachtig buitengebied tussen Apeldoorn en Deventer.  De Adem Retraite Dag is voor iedereen die toe is aan een dag voor zichzelf, waarin we de adem als basis gebruiken.

ADEMPAUZEstudio nodigt je daarom graag uit voor deze heerlijke dag waarop jouw energieniveau een boost krijgt en jouw hoofd rust. Globaal zitten er in het programma twee verschillende langere ademsessies. En verder een aantal lichaamsgerichte- en ademoefeningen. Tussen de middag is er een gezonde lunch. Tijdens de dag werk je aan het afstemmen van de ademhaling om dichter bij jezelf te komen. Door middel van specifieke ademtools leer je de ademhaling in te zetten. Voor deze Retraite Dag is geen ervaring met ademhalingstechnieken vereist. Laat je meenemen langs verschillende ontspannende, vitaliserende en hartopenende ademtechnieken, lichaamsgerichte ademoefeningen. Waarmee balans wordt gebracht tussen tussen lichaam, hoofd en hart

Wat gaan we doen?

Tijdens de Adem Retraite Dag komen er drie verschillende thema’s langs:

Ademkracht

De ademhaling wordt ook wel de levenskracht genoemd. Je zal ervaren dat de kracht van de adem een enorme krachtige tool is. Een tool die we dagelijks tot onze beschikking hebben! Vaak komen mensen voor meer energie en ontspanning, waar het in de praktijk dan eigenlijk gaat over het proces van herstel. Herstel na bijvoorbeeld een dag hard werken of herstel na een periode van veel emoties, of zorgen voor iedereen behalve voor jezelf. Deze dag geeft je een ervaring en belevenis waarin je merkt wat de kracht van je ademhaling voor jou kan betekenen.

Ademruimte

Gedurende de Retraite Dag zal je kennismaken met onder andere twee verschillende ademhalingstechnieken. Als eerste hartcoherent ademen, wat inhoudt dat de ademhaling wordt ingezet voor het afstemmen van het hart, brein en zenuwstelsel. Een bewezen techniek waarbij het gaat om de samenhang tussen de hartslag en de ademhaling.

De tweede techniek is verbonden ademen. Bij deze techniek gaat het erom dat je lichaam uiteindelijk in een natuurlijke flow meegaat met de ademhaling. Vaak hebben we vaak onbewust de natuurlijke ademhaling ergens onderweg vastgezet. Via deze techniek neem ik je mee in jouw tempo en hoef je de ademhaling niet meer vast te houden. Meer vertrouwen op jezelf door middel van ademhaling. Kortom: breng met een verbonden ademhaling de energiestroom op gang en ervaar waar eventuele blokkades zitten. Spanningen uiten zich in de ademhaling. Draai de ademhaling om en creëer meer ruimte voor ontspanning! Je zal ervaren wat meer ademruimte voor jou betekenen

Ademflow

In je lichaam, uit het hoofd. Deze dag zal je je bewust(er) worden van je ademhaling, een tastbare tool waardoor je makkelijker kan ontspannen en (h)eerlijk bij jezelf komen. Niets engs of zweverigs aan, maar juist down to earth. Down to your breath. In jouw natuurlijke flow. Ontspannen, lichter en helderder naar huis!

Aanvullende informatie

 De Yurt ligt tussen Deventer en Apeldoorn, in Terwolde. Het ligt midden in de Weterings Broek waardoor je zo naar buiten de natuur in loopt. Naast de Yurt staat een verwarmde overkapping waar de lunch genuttigd kan worden. De Yurt is een bijzondere ruimte, ideaal voor een Adem Retraite Dag!

Opgeven kan via mail naar gerri@adempauzestudio.nl of stuur een bericht naar 06 303 12 997.De 

Locatie

De Verwondering

Lochemsestraat 7
7396 PJ Terwolde  (ruime parkeerplaats op het erf)

Contactgegevens

Gerri Hansman

Hovenierstraat 31

7419 CA Deventer

06 30312997

gerri@adempauzestudio.nl

Contact opnemen
Volg me op social media
Aangesloten bij