Hoe belangrijk is dat? Even een moment voor jezelf! De workshops zoals beschreven op de site zijn vanwege de maatregelen uitgesteld.  Dat betekent ook dat de onderstaande info van de relax dag vooralsnog niet door kan gaan. We hopen dat de situatie zich gauw ten goede zal keren en er weer mogelijkheden zijn om hier een vervolg aan te geven.  Hieronder staat de informatie over de relax dag. 
 Een dag waarbij je de focus mag leggen zelfzorg en ontspanning.  

Relax to the max dag

• Klankschalen, ademen en meditatie
• Ontspannend, verkennend en verdiepend
• van 10.00 uur tot 16.00 uur
• Inclusief lunch op een mooie landelijke plek in het buitengebied tussen Deventer en Raalte.
Ervaar hoe je ademtechnieken kan inzetten om dieper in contact met jezelf te komen. Wat het niveau van denken ontstijgt. Als je je adem kracht geeft, geeft de ademhaling direct kracht aan jou. Heel fysiek, heel praktisch en aards. De ademhaling helpt bij het vinden van de juiste balans.
Ontdek hoe makkelijk mediteren kan zijn. Ervaar hoe lichaam en geest direct rust vinden, makkelijk en toch verrassend verdiepend.
Laat je meenemen in een klankschaal massage. Het menselijk lichaam bestaat voor 80% uit water. Hierdoor verplaatsen de trillingen van de aangeslagen schaal zich heel gemakkelijk door je lichaam. De zachte trillingen en vele frequenties werken diep door en brengen harmonie tussen de cellen. Spanningen en blokkades worden losgelaten. Er ontstaat een diepe lichamelijke ontspanning en harmonieus evenwicht. Kortom een heerlijke verwendag voor jezelf of samen met een vriend(in) of partner met een intens relax programma!

Wie zijn wij

Wij zijn Martijn de Kreek van HOI en Gerri Hansman van ADEMPAUZEstudio. Martijn is holistisch coach en gecertificieerd meditatieleraar, Gerri is trainer Emotioneel Lichaamswerk en Heart-Q gecertificeerd ademcoach. Samen brengen we een heerlijke Relax to the Max dag.

 

Datum: vooralsnog uitgesteld

Tijd: 10.00 uur – 16.00 uur

Kosten: €79,00 (excl. BTW)

Locatie: Weth. M. van Doorninckweg 6, 8124PJ Wesepe

Kledingsuggestie: Makkelijk zittende kleding

Categorieën: Geen categorie