Veel mensen ademen onbewust, onregelmatig of oppervlakkig. Aandacht voor je manier van ademen is belangrijk. Zoveel mensen, zoveel adempatronen, maar één ding is zeker:  Jouw ademhaling laat zien hoe jij je leven leidt. Bewust je adem inzetten is daarom een mega tool. Meer ademen kan spannend zijn omdat je meer gaat voelen, het kan tintelingen geven, sommige mensen zijn bang dat ze gaan hyperventileren. Als je echter merkt dat dit gewoon weer weggaat wanneer je ontspant, krijg je het vertrouwen in je lichaam terug.  Waardoor je meer in verbinding met jezelf komt, waardoor het makkelijker te voelen is wat voor jou belangrijk is.
Kortom breng met een verbonden ademhaling de energiestroom op gang en ervaar waar eventuele blokkades zitten. Spanningen uiten zich in de ademhaling. Draai de ademhaling om en creëer meer ruimte voor ontspanning!
Met de zogenaamde verbonden ademhaling kom je bij je gevoel (en uit je hoofd). Als je verbonden ademt dan gaat je lichaam mee in een natuurlijke flow. Je kunt het niet meer vasthouden of uitstellen en dat lucht op!

De verbonden ademhaling betekent dat je de Inademing verbind aan de Uitademing.  Ademen doe je onbewust en dat is fijn. Het bijzondere aan je ademhaling ten opzichte van je organen, zoals bijvoorbeeld je hart is dat je ademen ook bewust kunt doen. Het kan alle twee. Zowel bewust als onbewust kun je ademen. Verbonden ademen is je ademhaling bewust inzetten. Hoe dat precies werkt wil ik je graag laten ervaren in een ademsessie.  De verbonden ademhaling kun je het beste leren in een ademcoach sessie. Thuis experimenteren raad ik af. Beter is het om eerst een aantal ademsessie te ervaren zodat je dan goed weet wat je kunt doen. Zo werk je aan jezelf, je ontwikkelt je intuïtie verder en groeit als mens innerlijk.

Onze ademhaling laat zien wie we zijn, wordt er vaak gezegd en dat is ook mijn ervaring. Ik sta er vaak van versteld wat ik zie aan de manier van ademen. Adem je veel of weinig, snel of langzaam wacht je met inademen of wacht je juist met uitademen? Interessante vragen, waar ik iets over zeggen kan.

Door het verruimen van je natuurlijke ademhaling is snel resultaat merkbaar. Je ervaart letterlijk en figuurlijk wat ademruimte voor jou betekent. 

Tijd Per sessie een 1.5 uur ademproces. Ontdek jouw ademruimte en Adem je vrij in dit traject bestaat uit 3 individuele sessies.(planning in onderling overleg)
Kosten: €295,00 (losse ademsessie €105)

Locatie: ADEMPAUZEstudio, 

Hovenierstraat 31 in Deventer

Kledingsuggestie: Makkelijk zittende kleding

 Ontdek het in een kennismakingssessie

Categorieën: Workshops