Spanningen uiten zich direct in de ademhaling. Draai het om! Breng met een verbonden ademhaling de energiestroom op gang en ervaar waar eventuele blokkades zitten en creëer meer ruimte voor ontspanning!

De blokkades in jezelf kan je resetten door anders te gaan ademen. Met de zogenaamde verbonden ademhaling kom je bij je gevoel (en uit je hoofd)!
Veel mensen ademen onbewust, onregelmatig of oppervlakkig. Aandacht voor je manier van ademen is belangrijk. Bewust je adem inzetten is een mega tool. Meer ademen kan spannend zijn omdat je meer gaat voelen, het kan tintelingen geven, sommige mensen zijn bang dat ze gaan hyperventileren. Als je echter merkt dat dit gewoon weer weggaat wanneer je ontspant krijg je het vertrouwen in je lichaam terug. Deze ervaring kan juist in het normale leven meer zelfvertrouwen geven, en dus minder stress.
Door je ademhaling bewust in te zetten kan je ruimte maken… Waardoor je meer in verbinding met jezelf komt, waardoor het makkelijker te voelen is wat voor jou belangrijk is!

Datum: zondag 16 februari 2020

Tijd: Ontvangst 9.30 / 10.00 uur – 12.30 uur

Kosten: €55,= (excl. btw)

Locatie: Sterrenland, Meermuidenseweg 19b, Terwolde/Twello

Kledingsuggestie: Makkelijke zittende kleding

Categorieën: Workshops