Veel mensen ademen onbewust, onregelmatig of oppervlakkig. Aandacht voor je manier van ademen is belangrijk. Zoveel mensen, zoveel adempatronen, maar één ding is zeker:  Jouw ademhaling laat zien hoe jij je leven leidt. Bewust je adem inzetten is daarom een mega tool. Meer ademen kan spannend zijn omdat je meer gaat voelen, het kan tintelingen geven, sommige mensen zijn bang dat ze gaan hyperventileren. Als je echter merkt dat dit gewoon weer weggaat wanneer je ontspant, krijg je het vertrouwen in je lichaam terug. Deze ervaring kan in het normale leven meer zelfvertrouwen geven en dus minder stress. Waardoor je meer in verbinding met jezelf komt, waardoor het makkelijker te voelen is wat voor jou belangrijk is.
Breng met een verbonden ademhaling de energiestroom op gang en ervaar waar eventuele blokkades zitten. Spanningen uiten zich in de ademhaling. Draai de ademhaling om en creëer meer ruimte voor ontspanning!
Met de zogenaamde verbonden ademhaling kom je bij je gevoel (en uit je hoofd). Als je verbonden ademt dan gaat je lichaam mee in een natuurlijke flow. Je kunt het niet meer vasthouden of uitstellen en dat lucht op!

Ademsessie en coaching  kan zowel curatief als preventief worden ingezet. Door het verruimen van je natuurlijke ademhaling is snel resultaat merkbaar. Het is bewezen effectief bij een burn-out,  hyperventilatie, astma, vermoeidheid, slapeloosheid, en andere stress gerelateerde krachten.

Tijd Per sessie een 1.5 uur ademproces. Adem je vrij bestaat uit 3 individuele sessies.(planning in onderling overleg)
Kosten: €185,00 (excl. BTW)

Locatie: ADEMPAUZEstudio, 

Hovenierstraat 31 in Deventer

Kledingsuggestie: Makkelijk zittende kleding

Categorieën: Workshops