Hoe belangrijk is dat? Even een moment voor jezelf! Geniet van een diepe ontspanning met makkelijke meditaties tijdens de Relax to the Max dag. Laat je raken door de rijke tonen van de Tibetaanse klankschalen. Ervaar de kracht van je adem en duik onder in de rijkdom van aandacht voor jezelf. 

Relax to the max dag

• Klankschalen, ademen en meditatie
• Ontspannend, verkennend en verdiepend
• Zaterdag 8 mei van 10.00 uur tot 16.00 uur
• Inclusief lunch op een mooie landelijke plek in het buitengebied tussen Deventer en Raalte.
Ervaar hoe je ademtechnieken kan inzetten om dieper in contact met jezelf te komen. Wat het niveau van denken ontstijgt. Als je je adem kracht geeft, geeft de ademhaling direct kracht aan jou. Heel fysiek, heel praktisch en aards.
Ontdek hoe makkelijk mediteren kan zijn. Ervaar hoe lichaam en geest direct rust vinden, makkelijk en toch verrassend verdiepend.
Laat je meenemen in een klankschaal massage. Het menselijk lichaam bestaat voor 80% uit water. Hierdoor verplaatsen de trillingen van de aangeslagen schaal zich heel gemakkelijk door je lichaam. De zachte trillingen en vele frequenties werken diep door en brengen harmonie tussen de cellen. Spanningen en blokkades worden losgelaten. Er ontstaat een diepe lichamelijke ontspanning en harmonieus evenwicht. Kortom een heerlijke verwendag voor jezelf of samen met een vriend(in) of partner met een intens relax programma!

Wie zijn wij

Wij zijn Martijn de Kreek van HOI en Gerri Hansman van ADEMPAUZEstudio. Martijn is holistisch coach en gecertificieerd meditatieleraar, Gerri is trainer Emotioneel Lichaamswerk en Heart-Q gecertificeerd ademcoach. Samen brengen we een heerlijke Relax to the Max dag.

 

Datum: Zaterdag 8 mei 2020

Tijd: 10.00 uur – 16.00 uur

Kosten: €79,= (excl. btw)

Locatie: Weth. M. van Doorninckweg 6, 8124PJ Wesepe

Kledingsuggestie: Makkelijke zittende kleding

Categorieën: Geen categorie