fbpx
Hoe belangrijk is dat, even een moment aandacht met en voor jezelf! Geniet van een diepe ontspanning met makkelijke meditaties. Laat je raken door de rijke tonen van de Tibetaanse klankschalen. Ervaar de kracht van je adem en duik onder in de rijkdom van aandacht voor jezelf. 

Relax to the max-dag

• Met klankschalen, ademen en meditatie
• Ontspannend, verkennend en verdiepend
• Zaterdag 18 januari van 10.00 uur tot 16.00 uur
• Inclusief lunch op een mooie landelijke plek in het buitengebied tussen Deventer en Raalte.
Je ervaart hoe je ademtechnieken kan inzetten om dieper in contact met jezelf te komen. Het ontstijgt het niveau van denken. Als je je adem kracht geeft, geeft je adem direct kracht aan jou. Heel fysiek, heel praktisch en aards.
Je ontdekt hoe makkelijk mediteren kan zijn. En ervaart hoe lichaam en geest direct rust vinden. Makkelijk, maar toch ook verrassend verdiepend.
En laat je meenemen in een klankschaalmassage. Het menselijk lichaam bestaat voor 80% uit water. Hierdoor verplaatsen de trillingen van de aangeslagen schaal zich heel gemakkelijk door je lichaam. De zachte trillingen en vele frequenties werken diep door en brengen harmonie tussen de cellen. Spanningen en blokkades worden losgelaten. Er ontstaat een diepe lichamelijke ontspanning en harmonieus evenwicht.
Kortom een verwendag voor jezelf of samen met een vriend(in) of partner. Een heerlijke dag met een intens relax programma!

Wie zijn wij

Wij zijn Martijn de Kreek van Hoi en Gerri Hansman van AdempauzeStudio. Martijn is holistisch coach en gecertificieerd meditatieleraar,  en Gerri is trainer Emotioneel Lichaamswerk en Heart-Q gecertificeerd ademcoach. Samen brengen we een heerlijke verwen-dag met maximale ontspanning.

 

Datum: zaterdag 18 januari 2020

Locatie: Weth. M. van Doorninckweg 6 8124 PJ Wesepe

Kosten: €79

Categorieën: Geen categorie