fbpx
Ademhalen geeft energie, het raakt al onze organen en het heeft invloed op zowel emotioneel en fysiek niveau. Veel mensen ademen onbewust, onregelmatig of oppervlakkig. Aandacht voor je manier van ademen is belangrijk! Bewust je adem inzetten is een mega tool.

Waarom wil je meedoen met deze workshop?

Je kan ervaren hoe je de kracht van je adem kan inzetten voor onder andere meer rust en diepere ontspanning. Of je kan je ademhaling inzetten om je immuunsysteem een boast te geven.
Je ademhaling is een sleutel van wat er van buitenaf op ons afkomt, en je binnenwereld. Door je ademhaling bewust in te zetten, kan je ruimte maken…daardoor kom je meer in verbinding met jezelf. En is het makkelijker te voelen wat voor jou belangrijk is. 
Een ademworkshop voor meer ontspanning, meer rust en vertrouwen. Je komt meer bij je gevoel (en uit je hoofd)! In deze workshop maak je kennis met verschillende ademhalingstechnieken en ervaar jezelf wat dit voor jou kan betekenen.
En klinkt dit je allemaal heel erg serieus in je oren. Deze workshop geeft je ook even tijd met en voor jezelf. Een moment om te resetten. Hoe belangrijk is dat, en hoe vaak gun je dat jezelf!
Besluit je na afloop het Fit & Vitaal traject te gaan volgen worden de kosten van deze workshop in mindering gebracht!

Reserveer een plek(maximaal 10 deelnemers)

Datum: zondag 24 november

Tijd: 09.30 uur -12.30 uur

Kosten: €45

Locatie: Sterrenland: Meermuidenseweg 19b, Terwolde/Twello

Kledingsuggestie: Makkelijke zittende kleding

Categorieën: Workshops