Spanningen uiten zich direct in je ademhaling. Draai het om! Breng met een verbonden ademhaling de energiestroom op gang  en ervaar waar eventuele blokkades zijn. Dat geeft ruimte en ontspanning!

Zonder zuurstof is er geen leven. Dat is heel simpel en toch hebben maar weinig mensen echt aandacht voor de manier waarop ze ademen. Onze ademhaling is een puur automatisch en biologisch proces dat ook gewoon doorgaat als we er ons niet bewust van zijn. Maar de meeste mensen ademen onregelmatig, oppervlakkig en beperkt of juist te veel. 

Waarom wil je meedoen met deze workshop:

Je adem beïnvloedt alles, je lichamelijke maar ook psychische gezondheid. Als we ergens last van hebben of ziek zijn, wordt ons vaak een medicijn, diëten of meer te gaan sporten, voorgeschreven. Vaak wordt de ademhaling over het hoofd gezien. Een goede ademhaling geneest en is de sleutel tot een vrijer leven!

En klinkt dit je allemaal heel erg serieus in je oren. Deze workshop geeft je ook even tijd met en voor jezelf. Een moment om te resetten. Hoe belangrijk is dat, en hoe vaak gun je dat jezelf!

Datum: zondag  22 september 2019
Tijd: 9.30-12.30 
Kosten: €45
Locatie: Sterrenland, Meermuidenseweg 19 b Terwolde/Twello
Kledingsuggestie, makkelijk zittende kleding. 
Reserveer een plek, max 10 deelnemers
Aanmelden: mail gerri@adempauzestudio.nl of  click hier
Categorieën: Workshops